Als directeur (Ruud Steeghs) van cluster HIN stel ik jullie graag het team van Bs De Schakel voor.
Onderstaand vinden jullie de professionals die de leerlingen dit jaar gaan begeleiden in hun schooljaar.
Bij sommige activiteiten worden ook wel cluster-collega's van bs De Wegwijzer of bs St.Lambertus ingezet.

Management
Het managementteam van cluster HIN wordt gevormd door: Ruud Steeghs (directeur) - Simone Wolters-Geene (intern begeleider) - Mark de Wit (leerkracht) - Hilda Teuwen (leerkracht).

Team Bs. De Schakel:
Staand v.l.n.r.: Simone Wolters (IB), Loes Heijmans (leerkracht), Maud Knapen (groep 5-6), Ton Gielen (conciërge), Enna Hermans (groep 3-4), Jeanine Stassen (groep 1-2), Anouk van Loon (stagiaire groep 7-8), Ger Schouren (ass.conciërge), Mark de Wit (groep 7-8).
Zittend v.l.n.r.: Ruud Steeghs (directie), Sally Lombardi (groep 3-4), Helma Huiberts (admin)

(Foto: Fotografie Frans Daemen)